Технічна нержавіюча сталь

Технічні

Технічна нержавіюча сталь

Технічна нержавіюча сталь - це нержавіючий сплав, який не рекомендовано використовувати для взаємодії з питною водою і харчовими продуктами. При взаємодії можливе виділення в їжу та воду небезпечних, шкідливих, токсичних речовин, що утворюються на поверхні металу. Утворюються такі речовини через мізерну кількість або повну відсутність у складі технічної нержавіючої сталі таких хімічних елементів як нікель, титан, кобальт, молібден і т.д. Саме ці елементи мали б запобігати утворенні корозії, окисленню, розчинності, розпаду сталі при контакті з продуктами харчування, напоями і т.п.

До такого типу сталей відносяться переважно марки 400-ї серії.

Список технічних марок нержавіючої сталі

Список марок нержавіючої сталі, що відносяться до типу технічні. Щоб отримати розгорнуту інформацію про конкретну марку перейдіть за посиланням зі списку.

Сторінка 3 із 3